Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

MIN DAG

Skrivet:    ·  Vardag
 
 
God kväll!
Denna dagen har bara gått väldigt fort, vilket inte jag gillar. 
Imorse så gick jag och Tyra upp vid 07:15 men vi började 09:30. Vi hade en jätte mycig morgon fixade oss och så fick jag ha lite kvalitéts tid med henne. Innan skolan så gick vi ut och fotade lite höst bilder, vissa blev jätte fina och vissa blev inte riktigt lika fina hehe.... Men sen gick vi till skolan och denna dagen har bara varit jätte konstig i skolan så hoppas att morgondagen blir bättre. Efter skolan så tog jag bussen till stallet och jag tog hand om Lolli borstade henne och myste med henne. Sen tog jag ner henne i paddocken och gick med henne över bommar och hon lyssnade bra men hon är ju trots allt lite envis. 
Jag tog 18:01 bussen hem och hoppade ner i ett bad så fort jag kunde, tyckte det va jätte kallt ute idag.. 
Just nu så sitter jag i Skype med Tyra men hon har somnat som vanligt. haha sötisen! 
Imorgon innan skolan så tänkte jag att jag skulle slänga in ett inlägg vad som kommer hända. 
Nu är det dags för min kvälls rutin så vi hör imon :) 
 

SÖNDAG

Skrivet:    ·  Vardag
Bild på min fina tjej!
 
 
God kväll/natt på er! 
Igår var det en helt underbar dag allt va super mysigt!
Först så gick jag och Tyra upp vid ca 12 tiden och vi slappade bara sen så drog vi till Partille Ridklubb, jag fotade en massor med bilder dock inte på alla så vill nån ha bilder är det bara att fråga. Hoppningen höll på till ca 15:00 sen så släppte vi av Tyra hemma hos henne, jag och mamma åkte vidare till Mio för vi ska kolla på en ny soffa till den nya lägenheten. Jag blev svinhungrig så vi drog till Paprika och köpte med oss sallad hem. Lite senare mot kvällen så kom Tyra hem till mig och sen så gick vi Hampus och Adde och Anton var redan där när vi kom. Vi bara degade typ kollade på tv och aa slappade. Vid 11 så drog jag och Tyra hem, vi blev hungriga igen så vi bestämde oss för att göra pannkakor när vi kom hem. Det var dock Tyra som gjorde det inte jag haha hon är bättre på det. Sen har vi för mestadels slappat fram till nu, men nu ska vi nana! 
Vi hörs imorgon!
 

Morgonpigga

Skrivet:    ·  Vardag
 
                     
     Hallon Smoothie super gott :) 
 
God morgon alla fina människor! 
Detta blir mit första inlägg på denna bloggen, här kommer du att kunna läsa om allt möjligt. Tänkte att jag kunde berätta lite om mig själv lite snabbt.
Jag är en tjej på 14 vintrar som heter Evelina, just nu så bor jag i Partille men i November så flyttar vi till Haga i Göteborg. Mina intressen är ridning, mat såklart, kompisar, fota samt blogga och att röra på sig när jag orkar (springa typ). 
Jag rider på ett stall som ligger i Hindås där jag har fått äran att hyra/rida in en C-ponny som heter Lollipop. Hon är den gulligaste 5 åringen, hon är väldigt väldigt söt och allt bra som man kan tänka sig. Jag kan inte skriva så mycket info om henne nu då jag inte har ridit henne innan, hon har bara blivit sutten på och skrittat. Några dagar framåt så kommer jag kunna skriva mer om henne men jag vet bara typ hennes "grunder"
 
Mina planer för idag är att jag och Tyra (min bästavän) ska åka till Hindås och vi ska rida våra ponnys, blir första gången som jag rider henne idag. Jag tar självklart med mig kameran så det kanske kommer en bildbomb lite senare ikväll, kommer hem ganska sent idag antar jag. Vi får se lite vad som händer idag förutom stallet då.
 
Evelina Elwer, 14, Göteborg.

Här kommer du att kunna läsa om min vardag samt min utveckling med ponnyn Lollipop! Kram
Design